Vetle Dalberg ny sportslig leder i junioravdelingen

Grüner Ishockey har ansatt Vetle Dalberg som ny sportslig leder for klubbens junioravdeling. Vi gleder oss til Vetle tar fatt på oppgavene til sommeren! 
2017-05-07
OddHaraldWasenden269
Vetle Dalberg er junioravdelingens nye sportslige leder!
 
Vetle er i ferd med å avslutte 2 årig studie i idrettsvitenskap ved NTNU i Trondheim, med bacheloroppgave om "ishockeytalentet" og ferdighetsutvikling i norsk ishockey. Han vil kombinere stillingen i Grüner Ishockey med studiet "trening, coaching og idrettspsykologi" ved Norges idrettshøgskole. 
 
Ved siden av studiene ved NTNU har han arbeidet som trener ved Strinda Toppidrett ishockey i Trondheim og samtidig vært hovedrener for Nidaros U16 (2001), som tok sølvmedaljer i NM denne sesongen. 
Vetle har også mange sesonger bak seg som trener for aldersbestemte lag i Manglerud Star og har også jobbet som fysisk coach for ishockey, basket og håndballspillere hos Oslo Idrettssenter i flere år.
 
Som spiller har Vetle 3 NM gull, 2 seriegull, samt flere sølv og bronsemedaljer fra NM og serie med aldersbestemte lag i Manglerud Star. Han rakk også noen seriekamper for Grüner sitt A-lag i 2014 før skøytene ble lagt på hylla pga skader. 
 
Vetle har en profil og en tilnærming som passer perfekt for oppgavene i Grüner. Han vil ha kontor i Grünerhallen fra juli 2017 og vil bli mye å se i hallen, på og utenfor isen.